Lestijden
Reserveren

Trimzwemmen

Let op! Reservering verplicht!

  • U wilt meer aan uw conditie gaan doen op een actieve manier

  • U wilt uw zwemvaardigheid en techniek verbeteren

  • U houdt van gezelligheid

  • U houdt van een afwisselend programma

Voelt u zich hierdoor aangesproken, dan is trimzwemmen de perfecte sport voor u! Trimzwemmen is dè manier om uw conditie te verbeteren met een minimale kans op blessures. In het water wordt de zwaartekracht vrijwel volledig gecompenseerd door opwaartse kracht. Hierdoor wordt de kans op overbelasting van de spieren aanzienlijk verkleind. Daarnaast ontstaat in het water een grotere bewegingsmogelijkheid, waardoor u veel meer spiergroepen traint dan tijdens het beoefenen van een ‘droge’ sport. Deze voordelen worden bij trimzwemmen gebruikt om uw conditie te verbeteren en uw spieren te versterken.

Gezelligheid kent geen tijd: daarom kunt u na de les onder het genot van een kopje koffie of thee even uitpuffen en bijkletsen met de rest van uw groep.

Heeft u belangstelling voor trimzwemmen? Dan bent u van harte welkom op de eerstvolgende les. Voor meer informatie kunt u uiteraard terecht bij één van onze medewerkers van zwembad de Kragge. Ook kunt u telefonisch contact opnemen: Tel.: (038) 386 62 03.

Tarieven