Nieuwe Collega!

Beste Zwemmers,

Inmiddels ben ik alweer een jaar werkzaam binnen de Stichting Zwembaden Zwartewaterland. Hoog tijd voor een voorstelrondje dus. Mijn naam is Maikel Kampjes, 31 jaar en woonachtig in Heerenveen samen met mijn vrouw en 3 kinderen.

Al geruime tijd ben ik als instructeur werkzaam binnen de zwemwereld. Tussendoor ben ik even weggeweest om mij volledig te richten op een carrière binnen het voetbal. Toen dat niet langer haalbaar was heb ik voetbal gecombineerd met een deeltijdbaan in een ander zwembad.

Met deze nieuwe uitdaging binnen de stichting en de komst van de kinderen heb ik vorig jaar besloten mijn voetbalcarriere af te sluiten. Tijd voor een nieuwe uitdaging!

Binnen de stichting ben ik te zien op de locaties Bestevaer te Genemuiden en in de zomer in het buitenbad te Hasselt. Sinds september ben ik wat vaker te zien in de Kragge te Zwartsluis.

Als instructeur richt ik mij op het ouder en kind zwemmen, ABC zwemmen en de aquasport doelgroepen zoals; boardfit, aquajoggen en 50+ zwemmen.

Zin in een praatje, wees niet bang spreek me gerust aan!

Maikel Kampjes